söndag 5 september 2010

Motion?

Ja det är iaf vad Johan har börjat med. Inte för att gå ner i vikt, för det behöver han verkligen inte. Utan han gör det för att stärka ryggen som han har problem med. Han har köpt badhuskort och började simma förra veckan. han ska även börja styrketräna har han sagt. Igår tog han med sig Linnea i vagnen och gick på en LÅNG promenad(exakt 1,7 mil)... Inte klok.. Haha.. Idag va han ute och gick i över en timme igen. Ja nu kanske ni undrar varför en tjockis som jag sitter hemma(har inte suttit en sekund idag men) medans han är ute och går(som inte behöver det).. Jo mitt knä gör ont från morgon till kväll.. Även nattetid värker det. Det jag gör som är vardags sysslor, så som att damsuga, skura, ja plocka upp efter ungar, handla, ja ni kanske förstår vad jag menar med vardgas sysslor.. Det är nog för mig. Hela anledningen till varför jag ska göra en operation om 2 dagar är för att jag ska bli lättar och förhoppningsvis så blir det lättare att röra på sig. Så nu har jag sagt det ännu en gång... Jag ska även ta kontakt med en knä specialist som ska hjälpa mig att bygga muskler runt knät då mitt ledband är paj. Så än en gång tjockisen som sitter hemma har ingen möjlighet att gå 1,7 mil om dagen för då pajar det lilla som håller ihop mina knän...

Ja ni.. Idag har jag putsat fönster, strukit gardiner samt dukar, och plockat här hemma bland lite grejor.. Jag mår lite bättre idag.. Lr ja ganska så bra faktiskt. Har tvingat i mig en hel citron med. Min gammelmormor hade nån dunder kur som är att man dricker saften från 3 citroner så blir man frisk.. ja då har jag bara 2 kvar. :)

Har börjat förbereda lite vilka kläder som ska med upp till Torsby.. Sånt som inte sitter åt ska jag ha.

Jonathan är bättre idag med. Men han har en hemsk hosta som gör att han ej kan sova på nätterna. Stackarn...

Ne nu ska jag drick mitt ny kokta kaffe och sätta min tjocka röv i soffan lite.. Bäst att jag inte anstränger mig för mycket så jag är helt kurerad i morgon... För då är det bara 1 dag kvar till min gastric bypass operation.

Ha det gött

Krameli Kram

1 kommentar:

  1. Människor förstår inte att det är jobbigt att röra på sig när man är överviktig. Och att man har olika svårt för saker när man är det. Kan dom inte förstå det så är det något fel.

    SvaraRadera